Začátek akce je v 18 hodin a už v 18:30 se začnou nosit na stůl naše speciality. Buďte tedy prosím dochvilní, ať o nic nepřijdete.
Tříchodové menu a k němu napárovaná vína pro Vás vybrali a připravili kuchař Jakub Dvořák (prohlédněte si jeho instagram) a náš someliér Roman Simulík. A na jaké menu se můžete těšit?
Pečená paštika z husích jatýrek s karamelizovanými lesními plody, podávaná s lehce opečeným domácím chlebem a flambovaná kořalkou + svatomartinské nebo italské víno
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky a širokými nudlemi + svatomartinské nebo italské víno
Ve smokeru pomalu grilované a zauzené husí stehno s karamelizovanou cibulkou, zadělávaným zelím a grilovanou bramborovou plackou + svatomartinské nebo italské víno
Cena 990 Kč zahrnuje kompletní tříchodové menu s napárovaným svatomartinským nebo italským vínem (ke každému chodu 1 sklenička).
Na místě je možnost zakoupit si k menu bezednou skleničku za 500 Kč a vychutnat si nabízená vína plnými doušky. Průběh večera řídíte vy, posedíme do vyčerpání zábavy.
Rezervujte si své místo co nejdříve, kapacita je omezena.