Jaro ve VINOdiVINO
Ve VINOdiVINO se pořád něco děje! Vyberte si z kalendáře akcí - nabídka je pestrá.
VíceVe VINOdiVINO se pořád něco děje! Vyberte si z kalendáře akcí - nabídka je pestrá.
VíceŠkola Prosecca se u nás stala fenoménem, a proto bychom Vás rádi posunuli dále! Připravili jsme pro Vás školení vína s naším someliérem od úplného základu tak, abyste se bavili a při tom získávali důležité informace formou, která je pochopitelná úplně pro každého! Vlastně tak, jak jste u nás zvyklí!
VíceSnažíme se neustále posouvat a inovovat naše portfolio, které reflektuje moderní trendy ve vinařském světě. Chceme Vám, jakožto našim partnerům, kteří pracují s kvalitními víny, destiláty a surovinami, dodávat jen to nejlepší pro Vaše hosty. Necháváme se inspirovat světovými restauracemi a vinařskými trendy, které posouvají celkově kulturu vína každým rokem mílovými kroky vpřed.
Více
Dobrý den vše milovníkům vína a lanýžů,
k podzimnímu studenému počasí neodmyslitelně patří červené víno. Akce, kterou dělá náš sommelier Honza Čech v prestižní restauraci V Zátiší v Lilové ulici na Praze 1, je tím nejlepším představením červených vín z Itálie.
VíceVánoce se pomalu, ale jistě blíží a s nimi i výběr dárků pro naše nejbližší. Nechte se inspirovat našimi dárkovými předměty.
VíceBlíží se svátek sv. Martina, ke kterému neodmyslitelně patří pití mladého vína a husí dobroty.
Stavte se a otevřete s námi 11.11. v 11 hodin a 11 minut mladé svatomartinské víno ve VINOdiVINO!
Více
Chtěli bychom pro vás připravit takový „koutek“ s gastro specialitami všeho druhu z daných regionů. Rádi bychom vám představili jak typická jídla, tak i pokrmy, které jsme na našich cestách po téhle krásné zemi plné dobrého jídla a vína měli možnost ochutnat. Také vám rádi ke každému pokrmu doporučíme vína, která se k danému pokrmu budou perfektně hodit. Doufáme, že si recepty vyzkoušíte i s doporučenými víny a my budeme rádi za zpětnou vazbu v podobě fotek a hodnocení daného jídla.
VíceBurčák je lahodný nápoj, který je velmi typický pro období sklizně vinné révy a pochází výhradně z hroznů vypěstovaných v naší krásné zemi!
Fenomén tohoto nápoje dosáhl takového rozměru, že bylo prosazeno nazývat výrazem „burčák“ skutečně jen produkt z čerstvých, tedy vždy právě letošních hroznů vypěstovaných na území České republiky. Vše ostatní a dovážené se musí povinně označovat jako částečně zkvašený vinný mošt.
Co jste si mysleli, že jste věděli a jak je to doopravdy!
VíceVstupujete na stránky s prodejem alkoholu. Jste starší 18 let?